Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe voegt weer een heerlijke maffe rol toe aan zijn indrukwekkend acteer-cv. In de nieuwe comedyshow Miracle Workers speelt hij één van de engelen van God, vertolkt door niemand minder dan cultacteur Steve Buscemi.
 

Een drugssmokkelaar (Beast of Burden), een schetend lijk (Swiss Army Man), een gast met duivelshoorns op zijn voorhoofd (Horns); je kunt van Daniel Radcliffe niet zeggen dat ‘ie zich niet ontwikkelt als acteur. Nu voegt hij daar nóg een interessante rol aan toe. Hij speelt een engel, Craig, die ervoor moet zorgen dat God (Buscemi) de aarde niet opgeeft. Check snel de teaser!
 


Miracle Workers?

Wij hadden er ook nog nooit van gehoord, maar Miracle Workers komt vanaf 12 februari 2019 op het Amerikaanse TBS en hopelijk komt ‘ie ook naar Netflix. Het doet een beetje denken aan The Good Place (waar een vierde seizoen van komt) maar dan nóg sarcastischer.
 

Wooshy Wooshy

Zo stormt engeltje Radcliffe Gods hoofdkwartier binnen met een urgent prayer van een bezorgd mens. Of God niet eens kan stoppen met die tyfoon op aarde. “Is that the one that goes ‘wooshy wooshy’ or ‘spinny spinny’?”. In Miracle Workers is God dus een droogkloot. Hij is de grote baas van Heaven Inc. en wil met pensioen. De aarde mag wat hem betreft verdwijnen en daar probeert Radcliffe’s Craig een stokje voor te steken. Eens een held, altijd een held!
 

Het is nog niet bekend of en wanneer Miracle Workers naar Nederland komt.
 

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!