Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe voegt weer een heerlijke maffe rol toe aan zijn indrukwekkend acteer-cv. In de nieuwe comedyshow Miracle Workers speelt hij één van de engelen van God, vertolkt door niemand minder dan cultacteur Steve Buscemi.
 

Article continues after the ad

Een drugssmokkelaar (Beast of Burden), een schetend lijk (Swiss Army Man), een gast met duivelshoorns op zijn voorhoofd (Horns); je kunt van Daniel Radcliffe niet zeggen dat ‘ie zich niet ontwikkelt als acteur. Nu voegt hij daar nóg een interessante rol aan toe. Hij speelt een engel, Craig, die ervoor moet zorgen dat God (Buscemi) de aarde niet opgeeft. Check snel de teaser!
 


Miracle Workers?

Wij hadden er ook nog nooit van gehoord, maar Miracle Workers komt vanaf 12 februari 2019 op het Amerikaanse TBS en hopelijk komt ‘ie ook naar Netflix. Het doet een beetje denken aan The Good Place (waar een vierde seizoen van komt) maar dan nóg sarcastischer.
 

Wooshy Wooshy

Zo stormt engeltje Radcliffe Gods hoofdkwartier binnen met een urgent prayer van een bezorgd mens. Of God niet eens kan stoppen met die tyfoon op aarde. “Is that the one that goes ‘wooshy wooshy’ or ‘spinny spinny’?”. In Miracle Workers is God dus een droogkloot. Hij is de grote baas van Heaven Inc. en wil met pensioen. De aarde mag wat hem betreft verdwijnen en daar probeert Radcliffe’s Craig een stokje voor te steken. Eens een held, altijd een held!
 

Het is nog niet bekend of en wanneer Miracle Workers naar Nederland komt.