Dan Foger heeft (via Comicbook) laten weten dat de opnames van de derde Fantastic Beasts-film pas in 2020 van start gaan... Het was oorspronkelijk de bedoeling om afgelopen juli te beginnen met filmen. Die datum werd later verschoven naar de herfst... En nu dus naar 2020!

Article continues after the ad

J.K. Rowling bezig met script Fantastic Beasts 3

Ai, wat is er toch aan de hand met Fantastic Beasts 3? Dan Foger, die wederom de rol van bakker Jacob Kowalski oppakt, laat weten dat de opnames voor de film pas in februari 2020 losbarsten. Hij stelt dat J.K. Rowling op dit moment nog druk aan het schrijven is. Met andere woorden: de cast wacht nog op hun script! Gelukkig is er ook een positieve noot: de cast is in ieder geval wel blij met wat ze tot dusver hebben gezien.

Eerder hintte Foger al eens op de omvang van Fantastic Beasts 3. Volgens hem wordt de film namelijk grootser dan de vorige twee delen tezamen! Zodoende leek het iedereen verstandig om Rowling niet op te jagen. Zeker aangezien de reviews voor Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald natuurlijk niet laaiend enthousiast waren...

De mysterieuze plot van Fantastic Beasts 3...

We weten nog weinig over die derde Fantastic Beasts-film. Helaas kan Foger dus ook nog geen details verklappen. Wel laat hij weten dat hij hoopt dat hij zijn vriendinnetje Queenie (Alison Sudol) terugkrijgt! Zij ging er in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald namelijk vandoor met Gellert Grindelwald (Johnny Depp).

Er is op dit moment geen nieuws over een vertraging van de releasedatum We gaan er daarom nog maar even vanuit dat Fantastic Beasts 3 gewoon op 12 november 2021 in de bioscoop draait.