Dan Karaty bij Boxing Stars

Choreograaf Dan Karaty heeft voor het eerst iets van zich laten horen op social media sinds zijn mysterieuze ziekenhuisopname vorige maand. Op een Instagram-foto bedankt hij iedereen voor de felicitaties.

Vorige week mocht het Holland’s Got Talent-jurylid 44 kaarsjes uitblazen. Gisteren schreef hij een bericht naar zijn volgers: “Een beetje laat, maar dankjewel voor alle verjaardagswensen afgelopen weekend. Alles is een beetje anders nu, dus het betekent echt veel voor me.”

Zonnebril

Op de foto zien we Dan met een zonnebril. Zijn management liet in een statement weten dat de artsen ‘zijn oog in elk geval kunnen redden’. Wat er precies is gebeurd met het jurylid is niet bekend.

Article continues after the ad

Hij werd in ieder geval na een aantal dagen ontslagen uit het ziekenhuis: “Ik heb nog veel pijn, maar ben gelukkig wel buiten levensgevaar. De doktoren, zusters en al het overig ondersteunend medisch personeel dank ik voor hun harde werk en toewijding”, liet hij toen weten in een verklaring die zijn management verspreidde.

Dan zou normaal gesproken nu te zien zijn bij het programma Holland's Got Talent, maar vanwege de coronacrisis zat hij vast in Amerika. Daarom kon hij niet bij de opnames zijn. Ali B nam tijdelijk zijn plekje over.