Hoe staat het met je beach body? De verleiders en verleidsters van Temptation Island VIPs zijn al helemaal klaar voor een hete zomer!

Article continues after the ad

Videoland start binnenkort met een nieuwe variant op Temptation Island. In Temptation Island VIPs reizen (een soort van) bekende koppels naar het zonovergoten Mexico, waar hitsige, ingeoliede dames en heren jacht op hen maken.

Presentatoren Yolanthe Sneijder-Cabau en Kai Gorgels zijn de ceremoniemeesters op dit feest der verleiding. Hoeveel relaties zijn er aan het einde van het seizoen nog heel? 

Caliente!

Dit zijn de eerste beelden van de voluptueuze vamps en wasbord-casanova’s! Luchthoorn!

Wat zou jij doen? Als niet-VIPs hoeven wij de vraag gelukkig niet te beantwoorden.

Schuddende billen, natte kleding en suggestieve plaatsing van zonnebrandcrème: dit kan alleen maar Temptation Island zijn! Het lijkt wel een beetje alsof de scène waarin verleidster Dorien een slok neemt van haar cocktail 23 keer opnieuw moest...

‘VIPs’

Temptation Island is niet zomaar een televisieprogramma: het is een roeping! De VIP-stellen zijn in deze editie Ruud en Rowena uit Utopia, Niels en Rosanna uit... een eerder seizoen Temptation Island én Donny Roelvink en zijn vriendin Amijé. Blijkbaar waren de min of meer-BN’ers toen op, want het laatste koppel, Stefano en Gelina is onbekend.

Een aantal verleiders is mogelijk bekender dan de meeste deelnemers. Model Dorien stond bijvoorbeeld op de cover van verschillende damesbladen en was in 2005 de eerste Nederlandse ‘Playmate’.

Temptation Island VIPs is vanaf 7 juni te zien bij Videoland. Omdat de nieuwe Temptation exclusief bij Videoland verschijnt was er enige vrees voor de toekomst van het programma op RTL5.

Onterecht! De Vlaamse zender VIJF maakte bekend dat er binnenkort gewoon weer samengewerkt wordt met RTL voor een elfde(!) seizoen Temptation Island. Naar verwachting is de nieuwe serie begin 2019 te zien.