We hebben er even op moeten wachten, maar de trailer van Spider-Man is eindelijk gearriveerd. We zijn benieuwd hoe Tom Holland als Peter Parker gaat bevallen.

Article continues after the ad

Jimmy Kimmel

Talkshow- én Oscarhost Jimmy Kimmel had de eer om de trailer als eerst te laten zien. Hij is inmiddels bijna een half miljoen bekeken op zijn kanaal. Tom Holland maakt met Spider-Man: Homecoming overigens niet zijn eerste indruk als de nieuwbakken 'spinnenman', in Captain America: Civil War kwam hij ook al om de hoek kijken.

Homecoming

Maar nu moet hij het in z'n uppie doen. In Spider-Man: Homecoming zien we hoe Spidey net als alle andere kids van zijn leeftijd high school probeert te overleven. Peter Parker is een typische nerd, zijn wens om een Avenger te worden maakt hem echter anders dan anderen. "Ik weet dat school vervelend is en dat je de wereld wilt redden, maar je bent er nog niet klaar voor." En daar gaat de film over, hoe Spider-Man langzaamaan klaar wordt gestoomd voor zijn lot.

Cast

In de trailer krijgen we meteen de toon van de film mee: het is een soort high school-film met een hoop actie en een goede dosis humor. Tom Holland speelt de hoofdrol van Spider-Man, Zendaya zijn liefje (althans, dat denken we) en verder zien we grote namen als Robert Downey Jr., Michael Keaton, Jon Favreau, Marisa Tomei en Donald Glover. In juli 2017 draait Spider-Man: Homecoming in de bioscoop.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!