We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover! De eerste beelden van de Downton Abbey-film zijn binnen. Check ze hieronder.

Article continues after the ad

 

De film, die gewoon Downton Abbey heet, is een vervolg op de populaire, gelijknamige serie over de familie Crawley en hun personeel. In de teaser nemen we een kijkje in hun nederige stulpje, waar schijnbaar een feestelijke gelegenheid voorbereid wordt. En na nog een aantal shots van het enorme kasteel onder begeleiding van de intromuziek van de serie, zijn we er eventjes stil van.

 

Speculeren

Al toen het vijfde en zesde seizoen van de historische dramaserie in Engeland werd uitgezonden, werd er gespeculeerd over een mogelijke bioscoopfilm. En toen die eindelijk bevestigd werd, kon de voorpret beginnen! Afgelopen september startten de opnames en al snel werd duidelijk dat bijna alle acteurs uit de serie ook in de film hun opwachting maken. Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Michelle Dockery, Joanne Froggatt, Matthew Goode, Allen Leech, Elizabeth McGovern en natuurlijk Maggie Smith komen dus allemaal voorbij!

Het is nog even wachten op een trailer waarin we die bekende koppies ook daadwerkelijk voorbij zien komen. Downton Abbey is vanaf 13 september 2019 in de bioscoop te zien.