Als je ‘m ziet is het al te laat! De buitenaardse killer keert terug, in de eerste trailer van The Predator!

Article continues after the ad

Na het geniale Predator uit 1987 zat de onzichtbare alien een beetje in het slop. Predator 2 (1990) wist het origineel niet te evenaren, om maar te zwijgen over de Alien Versus Predator-films. Predators (2010) was een stap in de goede richting, en regisseur Shane Black hoopt de serie met The Predator nieuw leven in te blazen.

We zien Jacob Tremblay spelen met buitenaards gereedschap, waardoor het ruimteschip van de Predator geactiveerd wordt. Of hij zijn spulletjes terug wil, of een ander doel voor ogen heeft is niet duidelijk. Duidelijk is wél dat de alien heel wat liters bloed zal vergieten.

Boy Holbrook (Narcos) speelt Quinn McKenna, een ex-commando die in de jungle rare wezens heeft ontmoet. Natuurlijk gelooft niemand hem! Vooral Sterling K. Brown (Black Panther) niet; deze overheidsagent houdt McKenna gevangen, maar heeft ‘m later nodig als de ongenode buitenaardse gast verschijnt.

En… action!

Quinns zoon Rory (Tremblay) wordt gepest op school omdat hij een vorm van autisme heeft. Rory heeft echter een mega-talenknobbel, die van pas komt in de strijd tegen de Predator.  Olivia Munn (X-Men) speelt de lerares Casey Bracket, die probeert uit te vogelen wat de Predator precies van plan is. Quinn en Casey worden bijgestaan door ex-soldaten Alfie Allen, Thomas Jane, Keegan-Michael Key en Trevante Rhodes.

The Predator wordt geregisseerd door Shane Black, die in de originele Predator de arme soldaat Hawkins speelde. Of Arnold Schwarzenegger ook nog even voorbijkomt is niet duidelijk. Black en Arnie hebben elkaar in elk geval gesproken over de nieuwe Predator-film.

The Predator wordt in september in de bioscoop verwacht.