We weten niet hoe dat bij jou zit, maar wij zitten regelmatig door de insta-posts van sterren te scrollen en zien héél veel blije koppeltjes waar we eigenlijk best jaloers op zijn. Kijk maar eens naar deze 9 bekende stelletjes.

1. Blake Lively en Ryan Reynolds

De Gossip Girl-actrice en Deadpool-superster laten ons héél vaak zien dat je enorm van elkaar kunt houden. Elke zoetsappige rode loper-foto toont aan dat échte liefde bestaat! Gelukkig nemen ze elkaar ook regelmatig in de zeik op sociale media en dat levert gouden grappen op:
 

 

Article continues after the ad

2. Cole Sprouse en Lili Reinhart

Jughead en Betty vormen in Riverdale al een ongeëvenaard powerkoppeltje, maar ook in real life zijn de twee opkomende acteurs helemaal hoteldebotel op elkaar. Wisten de echte fans natuurlijk al. Blijkbaar vindt Lili het gewoon oké dat haar Juggy een bijna-naaktfoto online gooit – een teken dat het wel goed zit tussen hen!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Both the birthday and the gift. My little muse, happy birthday my love.

Een bericht gedeeld door Cole Sprouse (@colesprouse) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make me very happy. Happy Valentine’s Day, my love.

Een bericht gedeeld door Lili Reinhart (@lilireinhart) op

 

3. Jay-Z en Beyoncé

Ondanks een paar hobbels op de weg kunnen we 'Bee Z' toch wel het meest invloedrijke koppel ooit noemen! De machtigste hiphopartiest ooit en de koningin van de millennials lieten zien dat je ook ná een hoop shit en drama alsnog bij elkaar kan komen (ook al slaat je kleine zusje manlief op zijn muil).
 

 

4. Sophie Turner en Joe Jonas

Game of Thrones-actrice Sophie Turner en boyband-knapperd Joe Jonas houden wel van een verkleedpartijtje. Hij transformeerde voor Halloween zelfs in Sansa Stark! Nou, als dat geen pure liefde is, weten wij het ook niet meer. Komt nog bij dat ze óók nog fashion-trendsetters zijn:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frosted fun n frolics

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍭

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

 

5. Rose Leslie en Kit Harington

Over Game of Thrones-gesproken: wat dacht je van Rose Leslie en Kit Harington? Net als bij Cole en Lili raakten ook Rose en Kit verliefd op de set terwijl hun personages Ygritte en Jon Snow óók voor elkaar vielen. Er volgde een ongekend sprookjeshuwelijk vol GoT-sterren waar we nog steeds van moeten kwijlen. Wat nou Royal Wedding?!
 

 

6. André Hazes en Monique Westenberg

Ze overleefden een heftige relatiecrisis. Kregen samen de allerschattigste baby, een mini-André Hazes. Schitteren in een eigen realityshow. Kortom: wat wil je nog meer? Vergeet Wes en Yo: dit is het grootste BN’er-powerkoppel van dit moment.  
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lof ‘m❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

7. Emily Blunt en John Krasinski

Deze helden uit A Quiet Place zijn al sinds 2008 een setje en kregen twee kids. Waar we jaloers op zijn? Nou, ze zijn zo… saai. Geen relletjes, geen seksuele escapades, geen ruzies en al zó lang bij elkaar zonder problemen. Oftewel: perfect. Toen Emily een award won voor haar A Quiet Place-rol, moest John zelfs z’n tranen in bedwang houden. Kijk maar:
 

 

8. Waylon en Bibi

Nog een celeb-setje van Hollandse bodem! Zanger en Voice-coach Waylon en ex-realityster Bibi Breijman (Oh Oh Cherso) zijn sinds 2017 bij elkaar. Je zou denken dat cupido tijdens It Takes 2 (hij was coach, zij won) raak schoot, maar niets is minder waar. Hoe intens hun optredens samen in de zangshow ook waren – pas ná het programma sloeg de vonk over.
 


Inmiddels trakteren de twee ons vaak op véél te schattige insta-foto’s waar de liefde zowat af drupt. Liefdesbaby Teddy steelt momenteel echter alle shine weg bij het koppel, dat vaak beelden deelt van hun kleine spruit. Kijk maar:
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Als ze van jou snoepjes zouden maken dan had ik binnen een week morbide obesitas... #deallerliefste #wordtmetdedagerger ❤️

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

9. Miley Cyrus en Liam Hemsworth

Nicholas Sparks-film The Last Song (check hier onze definitieve Nicholas Sparks-ranking) liet deze twee on-and-off-again tortelduifjes (inmiddels getrouwd) voor het eerst kennismaken. En hoe! De vonken vlogen tijdens het filmen al in het rond en het duurde ook niet lang voordat ze het officieel maakten.
 


Maar… dat duurde niet zo lang. Ze gingen uit elkaar, de verloving ging dus niet door en Miley sloeg Patrick Schwarzenegger aan de haak. Jaren later weten we dat ’t gelukkig weer goed kwam tussen Miley en Liam. Sinds 2016 gaan ze weer steady!

Ze likt hem zelfs op de rode loper?!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

When he looks good enough to eat ! #Snack #SugarDaddy @liamhemsworth @avengers

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op