CSI Vegas, reboot

Fans van misdaadseries moeten nu op het puntje van hun stoel gaan zitten. CBS heeft namelijk een eerste teaser uitgebracht van CSI: Vegas, het langverwachte vervolg op CSI: Crime Scene Investigation

Article continues after the ad

En goed nieuws: het vervolg bevat terugkerende CSI-sterren als William Petersen, Jorja Fox en Wallace Langham! Zij worden vergezeld door nieuwe vaste gasten Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodgriuez en Mandeep Dhillon.

Strijden tegen nieuwe vijanden

CSI: Vegas begint met een frisse start in Las Vegas, de stad waar het ooit allemaal begon. Denk alleen maar niet dat de acteurs in kwestie het makkelijk krijgen! Geconfronteerd met een existentiële dreiging die het Crime Lab ten val kan brengen, moet het team van forensische onderzoekers oude vrienden verwelkomen en nieuwe technieken inzetten om tegenstanders de kop in te drukken.

Benieuwd? Je ziet hieronder alvast een korte teaser!


Amerikaanse releasedatum

De opnames van deze reboot zijn - volgens de geruchten - nog in volle gang, maar dat houdt de makers niet tegen. Begin deze maand onthulde de Amerikaanse zender CBS namelijk al de releasedatum: 6 oktober 2021! Of we de serie tegen die tijd ook ergens in Nederland kunnen zien, valt nog af te wachten.

Het eerste seizoen van CSI: Vegas staat gepland voor 6 oktober 2021. Als je in de tussentijd via je tv-scherm alsnog wil afreizen naar Las Vegas, kun je altijd terecht bij deze films.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.