De country-minnende wereld huilde, toen ABC de muzikale dramaserie Nashville stopzette. Bij CMT kreeg de serie een nieuwe kans, in de vorm van een vijfde en zesde seizoen. Vandaag werd bekend dat Nashville daarna definitief ophoudt.

Article continues after the ad

Nashville is een erg dure productie voor CMT, dat verder voornamelijk (goedkope) realityshows laat zien. De populaire dramaserie wordt na het zesde seizoen stopgezet en vervangen door een muzikaal realityprogramma genaamd Music City.

‘Triomfantelijk afscheid’

Nashville was vier seizoenen te zien bij de Amerikaanse zender ABC. Toen de country-serie stopte, nam het kleinere CMT de show over. Het lijkt er op dat de zender zich toch een beetje verslikt heeft in de kosten.

De makers van de serie, Lionsgate Television, wil het zesde seizoen passend afsluiten. Men belooft een ‘triomfantelijk afscheid’ en ‘het spectaculairste seizoen ooit’! Ondanks het afscheid hebben fans dus nog iets om naar uit te kijken.

Het laatste seizoen Nashville begint in januari in de Verenigde Staten. Het doek valt definitief in de zomer van 2018. In Nederland is Nashville te volgen via FOX.