Emma Stone in Cruella

Disney+ abonnees die bijna 22 euro een béétje too much vond voor Cruella - we feel you - kunnen vandaag alsnog 'gratis' aan de slag met de pittige 101 Dalmatiërs-prequel. Dat wil zeggen: de film staat nu zonder VIP-toegang (aka extra kosten) op Disney+. Freedom!

Article continues after the ad

Cruella (check hier onze recensie) kreeg een warme ontvangst van pers en publiek, dus iedereen die jubelverhalen hoorde, maar niet zomaar een smak geld op tafel wilde leggen, kan nu eindelijk op de hypetrain stappen. 


Waar gaat Cruella over?

In Cruella gaan we terug naar het Londen van de seventies. Toen was Cruella (gespeeld door Emma Stone) nog een ambitieuze modestudente. Maar wanneer een beroemde designer (een fantastische rol van Emma Thompson) aan de haal gaat met haar ontwerpen, gaat de 'De Vil' in Cruella even helemaal los. Lekker.

Cruella krijgt een vervolg!

Deze fashionfeeksen kregen zoals gezegd een warm onthaal, maar eerder deze maand leek het er nog op dat Emma Stone een Scarlett Johansson'tje ging doen door Disney misschien wel aan te klagen voor ingewikkelde geldzaken rondom een Disney+ release tegenover een bios-release - dat laatste levert meer centen op vanwege box office-opbrengsten. Maar nee hoor: Emma deed erg goede zaken en tekende alsnog officieel voor het vervolg


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.