Er is weinig griezeliger dan een goed verteld geestenverhaal. Dat blijkt wel uit de creepy trailer voor de nieuwe horrorsensatie The Lodgers!

Article continues after the ad

Familievloek

The Lodgers speelt zich af op het platteland van Ierland in de jaren 20 van de vorige eeuw. Na de dood van hun ouders hebben de tweeling Edward en Rachel alleen elkaar nog. Ze slijten hun dagen in een uitgewoonde villa, maar al snel blijkt dat ze het huis delen met een mysterieuze aanwezigheid. De tweeling moet een dreiging uit het verleden confronteren, maar een eeuwenoude familievloek drijft Edward en Rachel steeds verder en verder uit elkaar…

'Verbijsterend'

Deze gothic horrorfilm ging gisteren in première op het Toronto International Film Festival en The Hollywood Reporter was alvast enthousiast. The Lodgers werd geprezen om zijn duistere setting, sfeervolle camerawerk en griezelige soundtrack. ComingSoon.net noemde de film ‘verbijsterend en ongelooflijk eng’. Na het zien van de trailer, kunnen we ons daar alles bij voorstellen! De hoofdrollen zijn voor Bill Milner (Dunkirk) en Charlotte Vega ([REC3]: Génesis). David Bradley, bekend uit Game of Thrones en Harry Potter, zal te zien zijn in een bijrol.

Het is helaas nog onbekend of The Lodgers ook in Nederland zal worden uitgebracht.