Connie Witteman

Voormalig model en zangeres Connie Witteman is bezig aan een carrièreswitch van jewelste. Tegenwoordig ontpopt ze zich steeds meer tot een insta-influencer om rekening mee te houden. We kunnen nu óók bij d'r terecht voor goudeerlijke sneren!

Article continues after the ad

Connie's insta-profiel is een heerlijke potpourri van recepten-filmpjes, fashion-foto's en tegeltjeswijsheden. De vrouw - nog steeds vol in de spotlights van de roddelbladen - kan het echter óók niet laten om haar frustratie met volgers te delen. Zo verhaalt ze (goudeerlijk zoals we van haar gewend zijn) in geur en kleur over een nare voorbijganger!

'Je ziet er anders uit'

Connie was er gisterenochtend al vroeg bij, vertelt ze in haar Insta-story. Ze liet haar honden uit in een park. "Om zes uur al." Vervolgens liep ze een dame tegen het lijf. "Toen kwam er iemand naar me toe en die vrouw die zei: nou, je ziet er wel heel anders uit dan op Insta..." Tja, zo'n opmerking wil natuurlijk niemand incasseren, maar gelukkig had Connie haar weerwoord klaarliggen.

'Trut'

En dat ook nog op "een nuchtere maag", benadrukt Connie. De voorbijganger kreeg vervolgens de wind van voren. "Als ik hier op hakken ga lopen en er beeldig uitzie, voor op de runaway, thuis, wordt het wel heel erg druk in het park, toch? Gedverdemme, wat kunnen mensen toch onaardig doen..." Maar Connie had nog wat rake woorden in petto. "Het enige wat ik zei was: 'talk to my hand' en nou, dat vond ze niet zo leuk, trut!"