Connie Witteman, TV Kantine, Irene Moors

De TV Kantine was gisteren weer een groot succes, maar blijkbaar zat niet iedereen met een grote glimlach voor de televisie. Connie Witteman laat op Instagram aan haar 57.000 volgers weten dat ze niet te spreken is over haar persiflage.

Article continues after the ad

In de aflevering van gisteravond kreeg Connie, gepersifleerd door Irene Moors, les in vloggen van Nienke Plas (gepersifleerd door de succesvolle Elise Schaap). De kijkers, die bijna twijfelden of het Nienke Plas niet in eigen persoon was, waren wel te spreken over dit tv-fragment, maar dat gold niet voor Connie zelf. Op Instagram laat ze weten: ''Teleurstellend en jammer. Rick en ik hadden er ook meer van verwacht".

Teleurgestelde fans

Haar volgers snappen die teleurstelling wel. "Wat een afgang zeg. Het was allesbehalve de look-a-like van Connie, maar zo te zien was ik niet de enige die dat vond", zo laat iemand weten. "Sorry, maar ik miste van alles in deze persiflages. Ik volg jullie dagelijks op Instagram en weet dus hoe leuk, lief, grappig en dynamisch jullie zijn in het echt. De TV Kantine heeft echt een flater geslagen." Die negatieve berichten horen de makers vast niet vaak.


De TV Kantine is iedere donderdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4.