Connie Witteman

Showbizzdiva Connie Witteman heeft absoluut geen zin om koffie te drinken met Albert Verlinde, zoals hij gisteren opperde in talkshow Beau. De twee buren liggen met elkaar in de clinch nadat Albert Verlinde zei Connie 'door het trappenhuis' van hun appartementencomplex te willen trekken...

Article continues after the ad

Connie liet in een insta-post weten dat ze overweegt aangifte te doen tegen Albert. Nu eist ze dat hij in Shownieuws, waar hij zijn veelbesproken woorden sprak, excuses maakt. Denk je nu: euh, wat is hier in hemelsnaam aan de hand? No worries: we leggen het even voor je uit.

Connie vs. Albert

Het zit zo: onze premier stelde in zijn laatste persconferentie dat reizen naar het Caribisch deel van Nederland zijn toegestaan bij een geel reisadvies. De uitspraken van Rutte zorgden ervoor dat opeens veel mensen een reis naar bijvoorbeeld Curaçao boekten. Connie nam een stel insta-stories op waarin ze zei dit "onverantwoord" te vinden. "Rutte, je zit te kutte." Vervolgens barstte Albert zondagavond in Shownieuws helemaal los. "Ik was niet thuis gelukkig (de twee zijn buren, red.), want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken. Waarom doe je dit nou, dit heeft toch geen zin? Dit is toch niet Rutte die zegt dat het niet kan?"

Connie eist excuses

Albert zei gisteren in Beau dat hij Connie vervolgens probeerde te bellen, maar daar had ze geen behoefte aan. De koffie staat klaar voor haar, voegde Albert eraan toe.

Nou - de koffie is inmiddels veranderd in een ijskoud drapje. Connie, die een advocaat in de arm heeft genomen, wil helemaal geen "oplos koffie", zo schrijft ze op Insta. Nee, ze wil dat Albert en plein publique zijn excuses maakt, live in Shownieuws! In een nieuwe insta-story schrijft Connie dat ze het volgende naar Albert appte: "Goedemorgen Albert, zoals je bekend zal zijn ligt het bij mijn advocaat. Ik hou niet van dreigementen en al helemaal niet van fysiek geweld! Het enige wat jij hoort te doen is je excuses naar mij toe in Shownieuws te maken daar heb je ook jouw dreigement geuit! Groet Connie."


Kijktip: Shownieuws is vanavond om 23:00 uur te zien op SBS6!