De geruchten gingen al jaren, en werden steeds concreter, maar nu is het officieel: Coming To America 2 verschijnt in 2020. Mét Eddie Murphy!

De langverwachte sequel (ruim 30 jaar!) moet in de zomer van volgend jaar uitkomen. Coming To America 2 wordt geregisseerd door Craig Brewer (Empire, Black Snake Moan), die momenteel met Eddie Murphy werkt aan de Netflix-film Dolemite Is My Name.

Het verhaal van de film is geschreven door Kenya Barris, de bedenker van Black-ish. In de rol van prins Akeem (of inmiddels misschien wel koning?) reist Murphy terug naar de Verenigde Staten, als een jongeman beweert zijn zoon te zijn. Akeem wil natuurlijk graag weten of deze kroonprins wel écht tot de koninklijke familie van Zamunda behoort.

More content below the advertising

 

Coming To America 2

Coming To America was één van de grootste comedyhits uit de jaren 80; deels door de ongelooflijke populariteit van Eddie Murphy. De acteur lag flink overhoop met regisseur John Landis (The Blues Brothers, National Lampoon), maar het duo werkte later toch weer samen aan Beverly Hills Cop III.

Over Beverly Hills Cop IV gaan overigens ook nog steeds de wildste verhalen rond. Schijnbaar maken de Vlaamse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah eerst Bad Boys For Life, en gaan ze daarna aan het werk met Eddie Murphy!

More content below the advertising

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht. 

Orlando Bloom, onze Legolas; onze Will Turner gaat trouwen! Hij is verloofd met zangeres Katy Perry.

Zowel voor mannen als vrouwen is het dus een vrolijke dag! Of een gitzwarte, slechts geschikt om bitt’re tranen te wenen…

Bloom en Perry begonnen in 2016 te daten, maar een jaar later ging het stel toch uit elkaar. In 2018 werd ‘Karlando’ (‘Orlaty’?) gesignaleerd op een Ed Sheeran-concert, en sindsdien vormen ze weer een setje. Vanmorgen produceerden ze deze foto op Instagram. Hoe Orlando dat toch doet... Is hij een incognito Hollywood-verleider?

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifetimes

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

 

Goed! Nog één keer zwijmelen!

 

Carnival Row

Orlando Bloom werkt momenteel aan een nieuwe serie, genaamd Carnival Row. In deze noir/horror-serie op Amazon, wonen verschillende fantasiewezens in een futuristische stad. De wezens worden opgejaagd door een moordenaar, en de rechercheur die ze moet beschermen (Orlando Bloom) is zelf verdachte! Naast Bloom zien we onder anderen Cara Delevingne in een hoofdrol.