Shawn en Marlon Wayans in White Chicks uit 2004

Hold my poodle! Vanaf vandaag kun je je ook op Netflix bescheuren om de comedyhit White Chicks!

Een nieuwe maand, een nieuwe reeks toptitels op Netflix. Eén daarvan is White Chicks! In deze kaskraker uit 2004 spelen Shawn en Marlon Wayans twee stoere FBI-agenten die wel héél deep cover gaan voor hun volgende missie. Om een kidnapping te voorkomen, moeten zij zich namelijk voordoen als de even verwende als onnozele meiden waaraan deze komedie haar titel ontleent. 
 


White Chicks 2

En dat is niet het enige goede bericht voor de fans van deze comedykraker. Er zijn namelijk serieuze plannen voor een vervolg op White Chicks. Terry Crews (die in de film een basketballer speelt die verliefd wordt op Tiffany) lichtte in 2019 al een tipje van de sluier op. Marlon Wayans temperde de verwachtingen ietwat, maar liet wel doorschemeren dat er nog altijd wordt gewerkt aan White Chicks 2.

Article continues after the ad

 


Toptitels op Netflix

White Chicks is zoals gezegd niet de enige toptitel die vandaag werd toegevoegd op Netflix. Ook The Truman Show, deTwilight Saga en de horrorsensatie Don’t Breathe zijn nu te zien bij de streaming-gigant. Van die laatste kaskraker verschijnt trouwens binnenkort ook een vervolg!