Comedy Central heeft geen moeite om kandidaten te vinden die Giel aan het spit willen rijgen. Ook een cabaretier en een radio-dj zullen deelnemen aan The Roast of Giel Beelen!

Article continues after the ad

Slijk

Volgende maand wordt Giel Beelen op vlijmscherpe, liefdevolle, maar vooral erg grappige wijze door het slijk gehaald op Comedy Central. De dj heeft namelijk toegezegd om mee te doen aan The Roast. Vandaag maakte de zender bekend welke BN’ers nog meer mee zullen doen aan het comedyspektakel: radio-dj Gijs Staverman en cabaretier, comedian en acteur Henry van Loon (Bro’s Before Ho’s, De Boskampi’s). Laatstgenoemde sleep op Instagram alvast de messen!

'Op het lijf geschreven'

Ook Gijs Staverman kijkt er naar uit om zijn vakgenoot het vuur aan de schenen te leggen. De radio-dj zal namelijk optreden als gastheer, of zoals het tijdens de roast heet, Roast Master. “Het werd wel eens tijd om iemand uit het radiovak te roasten. Ere wie ere toekomt, die rol is Giel op zijn lijf geschreven. En die van Roast Master op dat van mij”, aldus Staverman. Eerder was al bekend dat cabaretier Peter Pannekoek en presentator Dennis Weening plaats zullen nemen in het roast panel.

The Roast of Giel Beelen is op 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.