Ali B. krijgt binnenkort billenkoek op Comedy Central, tijdens zijn eigen roast. De zender heeft de eerste gasten van The Roast Of Ali B. bekendgemaakt, en ze beloven nú al het nodige verbale vuurwerk!

Na Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol krijgt Ali Bouali, beter bekend als Ali B, binnenkort de wind van voren op Comedy Central. De kwaliteit van een verbale slachtpartij hangt enorm af van de aanwezige slagers. Comedy Central heeft de eerste ruziezoekers bekendgemaakt en we moeten nú al lachen!

Brace

We kennen Brace voornamelijk als de positieve, beetje verlegen zanger, maar hij lijkt niet van plan om Ali te sparen tijdens zijn roast. ‘Eindelijk, eindelijk kan ik Ali eens aanpakken. Ik kan echt niet wachten!’ Voor de gelegenheid kijk hij alvast enorm geïrriteerd. Wow! Is dat Brace of Ice Cube!? You're going down, Ali!

Article continues after the ad

Henry van Loon

Henry’s bijtende humor was één van de hoogtepunten van The Roast Of Giel Beelen en we zijn erg blij dat de komiek/acteur weer meedoet: dat geeft lekker wat houvast! Ook omdat comedian Peter Pannekoek voor het eerst niet van de partij is.

 

Ja, zo'n roast is niet voor tere zielen!

It’s Premtime!

Prem Radhakishun is de enfant terrible van de Nederlandse omroepwereld. De controverse hangt de tv- en radiomaker aan de broek, en zijn gepeperde uitspraken brengen de professionele ruziemaker regelmatig in de problemen. Prem zat regelmatig met Ali aan tafel bij De Wereld Draait Door, en kan inmiddels niet wachten om hem uit te foeteren! ‘Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen om mijn broeder Ali eens flink de waarheid te zeggen.’

The Roast Of Ali B.

We hadden stiekem gehoopt dat één van de juryleden van The Voice Of Holland zou komen schelden en tieren, maar Anouk zei alvast helemaal geen zin te hebben. Met Prem en Henry weten we alvast dat The Roast dit jaar keihard én schaamteloos wordt. Over Brace hebben we nog niet echt een mening, maar we laten ons graag verrassen.

 

Eerdere roasts met Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol waren een groot succes voor de comedyzender. The Roast Of Ali B. wordt op 17 december uitgezonden op Comedy Central, vanaf 20:30 uur.