Comedy Central Kater van 2020

Het zou de knaller van 2021 moeten worden: een sketchprogramma vol BN'ers, die in plaats van collega's het hele 'rotjaar' 2020 roastten! Helaas waren de kijkers alleen niet zo onder de indruk van het geheel.

Article continues after the ad

In verband met de huidige coronamaatregelen kon de normale Comedy Central The Roast helaas niet doorgaan. Daarom bedachten de makers iets anders: Comedy Central Kater van 2020.

Het jaar 2020 roasten

In deze speciale versie van The Roast blikten diverse bekende Nederlanders en Vlamingen als Tygo Gernandt, Nienke Plas, Gerard Joling, Jeroen Snelders, Karin Bloemen en Famke Louise terug op het horrorjaar 2020. Van de lockdowns, geannuleerde events, eenzame verjaardagsfeestjes, afgelaste vakanties tot failissementen; het kwam allemaal voorbij in diverse sketches en een rondetafelgesprek.

Pijnlijke reacties

Het lijken de ideale gespreksonderwerpen voor een avondje lachen, gieren en brullen op de bank, maar helaas dachten kijkers daar anders over. "Knap om op de eerste dag van het jaar 'het slechtste programma van het jaar' uit te zenden", schrijft een Twitteraar. Een andere kijker sluit zich daar bij aan: "Comedy Central, als het de bedoeling was om een kater over te houden aan dit programma, dan is dat retegoed gelukt." Autsj! Lees hieronder meer reacties.

Ben je ondanks deze reacties nog altijd benieuwd? Houd dan het YouTube-kanaal van Comedy Central in de gaten.