Kermit, Piggy, Gonzo en de rest keren terug! The Muppets krijgen volgend jaar een nieuwe serie.

De geliefde Muppets kwamen voor het laatst in de bioscoop in 2014, met het aardige Muppets: Most Wanted. In 2015 en 2016 waren de knuffeldieren weer op tv, in The Muppets, maar deze ‘reality-serie’ over het maken van de show was niet erg populair. De reeks kwam al na één seizoen ten einde.
 

Article continues after the ad

 

Comeback Kermit

Geruchten over een nieuwe serie doen al lang de ronde, maar worden nu zéér concreet. Volgens de website Splash Report, keren de Muppets volgend jaar terug, en wel op Disney+; de nieuwe streamingdienst die eind dit jaar verschijnt.

Volgens de site is de nieuwe serie bedacht door (stem)acteur/komiek Josh Gad (Frozen, Beauty And The Beast, Murder On The Orient Express) én Edward Kitsis en Adam Horowitz. Dit duo schreef o.a. Felicity, LOST en bedacht Once Upon A Time.

 

The Muppets

Schijnbaar heet de show Muppets Live Another Day. Een gedeelte van de avonturen van Kermit en zijn gang worden buiten beschouwing gelaten: de serie start na de film The Muppets Take Manhattan (1984). Kermit heft The Muppets op, nadat hij getrouwd is met Miss Piggy, maar de groep komt snel weer bij elkaar als blijkt dat Rowlf zomaar verdwenen is.
 

 

Hier moeten we het voorlopig even mee doen, qua info. Zien jullie een comeback van Kermit, Piggy, Gonzo en de rest wel zitten?