Gisteren plaatsten we al drie korte teasers van de megarampenfilm Geostorm. Vandaag kunnen we de eerste spectaculaire trailer met je delen!

Article continues after the ad

Storing

In Geostorm worden de dramatische gevolgen van klimaatverandering in toom gehouden door een geavanceerd satellietsysteem. Door een technische storing gaat er echter iets gruwelijks mis en keert het systeem dat ons moet beschermen zich tegen ons. Dit heeft een allesvernietigende storm tot gevolg. De wetenschapper Jake (Gerard Butler) moet de ruimte in om het systeem te fiksen voordat het te laat is!

Tsunami

Van tsunami’s en sneeuwstormen tot neerstortende vliegtuigen: Geostorm belooft een lekkere rampenfilm te worden vol vernietiging op wereldschaal. Mocht de trailer je doen denken aan rampenfilms als The Day After Tomorrow en Independence Day, is dat geen toeval. De film is namelijk geregisseerd door Dean Devlin. Hij schreef eerder mee aan de scenario’s van Independence Day en Godzilla. Als iemand dus weet dus hoe je het einde van de wereld knap in beeld brengt, is hij het wel!

Geostorm draait vanaf 19 oktober in de Nederlandse bioscopen.