Een pijnlijke fout bracht Chantal Janzen deze week diep in de problemen. Vandaag reageerde de populaire presentatrice opnieuw op de ophef die is ontstaan.

Door het stof

In een voorproefje van het januarinummer Chantals magazine &C kwam Wendy van Dijk uit de kast als cocaïneverslaafde. Het ging echter niet om de presentatrice van Dance Dance Dance, maar om iemand die toevallig dezelfde naam deelt. De hoofdredactrice ging al snel diep door het stof vanwege de uitglijer, maar daarmee was het relletje nog niet bepaald gesust. Sommige mensen waren er namelijk van overtuigd dat het een wraakactie betrof. Wendy zou namelijk een aantal tweets hebben geliket waarin Chantal werd afgekraakt.
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ho ho ho luitjes, nu gaat er even iets mis in de media. Voor de duidelijkheid: IK heb GEEN negativiteit of scheldkanonnades van volgers gekregen die aan mij gericht waren. Waar ik juist van schrok, en niet van gediend was, is dat ik in mijn inbox negatieve berichten kreeg die aan Wendy gericht waren. Volgers schreven dat t goed was dat ik haar ‘terug had gepakt’ na haar twitter-actie. ONZIN. Ik heb nooit de behoefte gehad om een tegen-actie te ondernemen, zulke dingen kunnen gebeuren omdat BNers ook net mensen zijn. Schokkend ja, ik weet t. Nope, als BNer ben je nu eenmaal net als ieder ander ook niet altijd en overal n “chique” poes en verdienen we soms niet de schoonheidsprijs. Verder sluit ik het artikel in ons magazine bij, zodat jullie kunnen zien waar t precies om gaat. Alleen het nieuwsbericht online over t artikel was onvolledig, en een grote fout van redactie en mij, want het was zonder foto van de dame in het interview, en daardoor begrijpelijk pijnlijk. In het magazine staat echter niets incorrect. Daarover gesproken, en nu komt het allerbelangrijkste, wil ik afsluiten met een shout out naar de ex-verslaafde mevrouw Wendy van Dijk, toevallig naamgenoot van de tv-presentatrice, die een applaus mag krijgen om de schrik te verzachten, want die is zich de tandjes geschrokken om dit alles. Haar moed om haar levensverhaal en onwijs grote doorzettingsvermogen te delen verdient juist alleen maar diep respect. Zij vertelt dit puur en alleen met het doel om anderen te helpen, inspireren en redden. ZIJ is uiteindelijk de winnaar hier. En niet 2, à 3 BNers die net als ieder ander ook wel eens n flinke steek laten vallen en hun fouten toe moeten geven. Beste NIET-BNer Wendy van Dijk, respect en dank voor je prachtige en heftige verhaal. Waar ik nu ècht alles over heb gezegd. Dit was mijn kerst-uitspraak, en daar moet u t mee doen. ❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Vendetta

In een boodschap die vandaag op Instagram verscheen, ontkent Chantal echter in alle toonaarden dat er sprake is van een vendetta tussen de diva’s. “Volgers schreven dat t goed was dat ik haar ‘terug had gepakt’ na haar twitter-actie. Onzin!”, zo schrijft zij. Chantal sluit haar boodschap af met een shout-out naar de Wendy van Dijk die aan het woord kwam in het spraakmakende interview. “Beste NIET-BNer Wendy van Dijk, respect en dank voor je prachtige en heftige verhaal. Waar ik nu ècht alles over heb gezegd.”

Article continues after the ad