Linda de MOl

Linda de Mol heeft zich uitgesproken over de cocaïne-rel omtrent Chantal Janzen en Wendy van Dijk. Bij de radioshow van Giel Beelen bekent ze "team Wendy" te zijn. De ophef gaat over een artikel in Chantals tijdschrift over de 'cokeverslaafde Wendy van Dijk'. Het artikel ging echter niet over de presentatrice, maar over een onbekende Nederlander met dezelfde naam.  

UPDATE: Chantal Janzen heeft inmiddels haar excuses aangeboden.

Article continues after the ad

'Niet chic' 

Linda de Mol vindt het "niet heel erg chic, wat er allemaal gebeurt," zegt ze tegen Giel. Chantal Janzen zelf zegt dat het helemaal niet zo bedoeld was: “Die mevrouw heet gewoon zo. Er zijn heel veel mensen met deze naam. Zij wilde zelf met haar volledige naam erin, omdat ze haar verhaal wil delen omdat ze trots is dat ze er vanaf is en dat ze mensen wil helpen. Voor &C heeft dat uiteraard helemaal niets met een andere bekende of onbekende Wendy van Dijk te maken." Het stuk is inmiddels offline gehaald. 

Al maanden ruzie?

De vermeende ruzie tussen Chantal en Wendy begon een paar maanden geleden, toen van Dijk een paar haattweets over Janzen likete. Ze zou 'gehackt' zijn. Op alle ophef over het artikel heeft ze nog geen reactie gegeven.