Wat doe je als je als veertiger weer met oude vrienden afspreekt? Herinneringen ophalen en doen alsof je weer jong bent. Dit is de opzet van comedyserie Friends from College.

Article continues after the ad

Don’t act your age

Deze Netflix Original gaat over een groep oude Harvard-vrienden die allemaal te maken hebben met een aankomende midlife crisis. Stuk voor stuk hebben ze hun problemen en hoewel sommigen een succesvol bestaan hebben opgebouwd, geldt dat niet voor iedereen. Ze besluiten af te spreken, met alle gevolgen van dien… Bekijk de teaser hierboven.

Cocaïne

In de korte teaser gaan ze al flink los. De wat stijve Max werkt, in het bijzijn van zijn vrienden, Sam en Nick, een (onbedoeld) lijntje coke naar binnen. Het festijn ontaardt al snel in een avond vol drugs en debiele acties, waar pizza’s tegen de muur worden gegooid, met sharpies op ramen wordt getekend en huisgenoten wakker worden gemaakt.

Sterrencast

Ethan, Max, Sam en Nick worden gespeeld door Keegan Michael Key, Fred Savage, Annie Parisse (van Person of Interest) en Nat Faxon. Cobie Smulders, die je kent van How I Met Your Mother, heeft ook een grote rol in de serie. In de teaser is ze helaas niet te zien. 

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen. Er zullen veel gastacteurs hun opwachting maken. Seth Rogen heeft bijvoorbeeld al bevestigd dat hij een klein rolletje heeft.

Nick Stoller

De serie is trouwens van comedykoning Nick Stoller. Die naam zegt je misschien niet meteen wat, maar geloof ons, je bent bekend met zijn werk. Ooit Yes Man, The Muppets, The Five-Year Engagement, Bad Neighbours of Sex Tape gezien? Allemaal zijn ze geschreven door Stoller. Dat belooft veel goeds!