Friends castmembers, sitcom

Op zoek naar je volgende kijkverslaving? We got you! Vanmiddag om 17.00 uur zijn we op Clubhouse te vinden om lekker bij te kletsen over de nieuwste films en series. Deze keer behandelen we onze favoriete comedies en sitcoms!

Live kijktips krijgen van Superguide-redacteuren

Het zit er al een tijdje niet meer in om met zijn allen in een kroeg te praten over wat er allemaal in streamingland te bingen is. Gelukkig is er Clubhouse waar we eindeloos kunnen ouwehoeren. Om 17.00 uur zitten we klaar om jullie gouden tips te geven in een van de populairste genres: comedies! Hilarische films, ranzige sitcoms, bizarre cartoons, nostalgische nineties bingeseries; alles komt langs en niets is heilig!

We zijn natuurlijk ook super geïnteresseerd in jullie recente (grappige) kijkobsessies. Dus kom vooral je eigen kijktips delen met ons en de andere Clubhousers! En hou je favoriete comedyfilm- en serie bij de hand, want we horen ook graag wat jou doet hinniken van het lachen.

Doe hier mee met onze Clubhouse

Dus trek een pilsje of wijntje open en kom kletsen. Hier doe je mee. Clubhouse werkt alleen op iPhone. Sorry Android-fans, wij hebben het ook niet verzonnen.

Article continues after the ad

Bankplakkers is een wekelijkse podcast en iedere donderdagmiddag verschijnt er een nieuwe aflevering. Je kan hier de nieuwste aflevering luisteren.

Wil je liever gewoon een lijstje? We hebben hier de nieuwste releases op Netflix, Disney+, Prime Video, Videoland, Ziggo en Pathé Thuis.