Horrorpop Chucky uit Childs Play

Dit najaar gaat Chucky van start, een televisieserie gebaseerd op de populaire Child’s Play-films. En zo te zien, is de speelgoedpop annex seriemoordenaar het nog niet verleerd!

In 2018 werd bekend dat Chucky-bedenker Don Mancini werkte aan een televisieserie gebaseerd op zijn beruchtste creatie. Hierin duikt de psychotische pop op bij een rommelmarkt in een idyllisch Amerikaans stadje. Kort na zijn verschijning wordt het plaatsje geteisterd door een reeks gruwelijke moorden. En je hoeft geen Sherlock Holmes te heten om te raden wie de dader is…
 


Maniakale lach

Dit weekend verscheen de eerste teaser van Chucky. En die biedt in amper twintig seconden exact waar de fans van de franchise op hopen: een griezelig ogende Good Guy-doll, een bloeddorstige titelheld en natuurlijk de maniakale lach van Chucky. De stem van het horroricoon zal opnieuw worden verzorgd door cultacteur Brad Dourif, die al sinds de eerste Child’s Play-film uit 1988 de stem van Chucky inspreekt. En naar verluidt zullen publieksfavorieten als Jennifer Tilly en Fiona Dourif ook hun opwachting maken op dit huiveringwekkende horrorfeestje!

Article continues after the ad

Chucky gaat op 12 oktober in première op SYFY. Het is helaas nog niet bekend of en wanneer deze horrorserie in Nederland te zien zal zijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.