Zonder twijfel hét meest succesvolle onderdeel van James Corden’s The Late Late Show is toch wel Carpool Karaoke, waarbij de talkshowhost zich tijdens zijn dagelijkse rit naar zijn werk laat vergezellen door bekende artiesten. In een nieuwe aflevering een hoofdrol voor zangeres, actrice en The Voice-jurylid Christina Aguilera.

Article continues after the ad

Petje af

En zo’n ritje is natuurlijk niet niks. Er worden meerdere nummers snoeihard live meegeblèrd, dus als je als artiest je zangcarrière voornamelijk te danken hebt aan de foefjes en trucjes van de studio, kún je op de passagiersstoel van James behoorlijk door de mand vallen. Christina doet exact het tegenovergestelde. Ze bewijst dat haar stem uniek en monsterlijk goed is, en dat er weinig collega’s (sorry James, leuk geprobeerd) aan haar talent kunnen tippen. W-A-U-W.

Partayyy!

Alsof Christina alleen als gast nog niet leuk genoeg is, stapt halverwege de video plots ook een tweede ster in: actrice en comédienne Melissa McCarthy, die binnenkort samen met Christina schittert in de nieuwe film Life of the Party. En als je er toch bent, dan kun je natuurlijk net zo goed even de tekst van rapper Redman in Christina’s hit Dirrty voor je rekening nemen. Het maakt het feestje, waarin Christina ook nog een opmerkelijke onthulling doet over acteur Ryan Gosling, helemaal compleet.

Bekijk de hagelnieuwe aflevering van Carpool Karaoke in bovenstaande video. De trailer van de later dit jaar verwachte comedy Life of the Party zie je in onderstaande video.