Een nieuw seizoen Wie Is De Mol betekent ook een nieuwe reeks Moltalk. De twee die het dit jaar presenteren zijn Chris Zegers en Margriet van der Linden.

Article continues after the ad

Chris Zegers

“Tranen van geluk. Tien zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol waar ik nog steeds wakker van wordt. Wat een feest, ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol? Mijn hartslag gaat omhoog en ik kan niet wachten. M’n Molboekje ligt al klaar…nog maar vier weken", aldus Zegers die er duidelijk helemaal klaar voor is.

Margriet van der Linden

Margriet is al net zo enthousiast: “Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch nog alle theorieën van ons seizoen wilde doornemen. Wie is de Mol? maakt stapelgek en die gekte gaan wij wéér samen in. Deze keer niet in een hotelkamer, maar vanuit de studio van VondelCS."

Moltalk

Moltalk is de nabeschouwing van Wie Is De Mol? Het wordt live uitgezonden vanuit het Amsterdamse VondelCS. Arjen Lubach bedacht het concept een aantal jaar geleden en presenteerde het programma dat toen - naar verluidt vanwege geldbesparing - enkel nog op internet te zien was. Vorig jaar was Moltalk voor het eerst op televisie te zien en de presentatie lag in handen van Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem. De eerste aflevering van Wie Is De Mol? en dus ook Moltalk zie je zaterdag 7 januari om 20.25 bij AVROTROS op NPO1.