Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat Jackie Chan en Chris Tucker het scherm deelden. Maar volgens laatstgenoemde wordt er druk gewerkt aan een reünie in Rush Hour 4!

Succesvol

In 2007 kwamen Chan en Tucker voor het laatst in actie als het onwaarschijnlijke politieduo Lee en Carter. De laatste jaren beweerden de acteurs echter over en weer dat er gewerkt werd aan een vierde deel in de razend succesvolle Rush Hour-reeks. Rush Hour 4 dreigde dezelfde kant op te gaan als de derde Bad Boys-film. Dat wil zeggen: veel aankondigingen, maar weinig actie. Maar nu zelfs Bad Boys for Lif3 in de maak is, kan Chris Tucker het toch niet laten om weer het vuurtje op te stoken.

Article continues after the ad

 

Babbelziek

De babbelzieke acteur was onlangs te gast in de Wing It-podcast en daar vertelde hij:

“We zijn nu druk bezig met het script te herschrijven en daarna kan de film wat ons betreft in productie worden genomen. Jackie Chan wil het, ik wil het, de studio wil het, dus we werken er allemaal hard aan.”

Brett Ratner

Grote afwezige in bovenstaand rijtje is natuurlijk Brett Ratner, die tekende voor de eerste drie delen in de reeks. Maar dat hij terugkeert voor een nieuw vervolg is onwaarschijnlijk. De regisseur hoeft na beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres niet meer op al te veel uitnodigingen vanuit Hollywood te rekenen...