Heren, altijd al zo gespierd willen zijn als Chris Hemsworth? Dames, altijd al zulke strakke billen willen hebben als zijn vrouw Elsa Pataky? Nu kan het! Het Hemsworth-echtpaar komt volgende maand met hun eigen fitness-app genaamd Centrfit. Dus wie zijn goede voornemens om in 2019 nu echt gezond en gespierd te worden nog niet heeft laten varen, moet nu even doorlezen.

Article continues after the ad

Geen smoesjes meer

De van zijn rol als Marvel's Thor bekende acteur kondigde de app op zijn eigen Instagram-pagina aan. Volgens hem haalt het programma zowel de onzekerheden als de smoesjes weg op het gebied van trainen, voeding en gezond leven. Chris zegt dat CentrFit je toegang geeft tot dezelfde toptrainers waar hij het zelf van heeft geleerd. Een lidmaatschap voor een maand is verkrijgbaar vanaf 16 dollar, en een jaarabonnement kost 96 dollar.

 

Dat vertelt Chris er dan weer niet bij

Aan de ene kant zeggen we : “Wéér een app? Dat is zo ontzettend 2014!” Maar aan de andere kant, als er één iemand is die ons kan motiveren om voortaan de popcorn, chips en bier te laten staan, dan is dat toch wel deze spierenbundel. Laten we echter niet te hard van stoom lopen: het kostte de toch al stevige gebouwde Marvel-acteur wel twee tot drie maanden met vrijwel non-stop trainen om zo gespierd te worden om er overtuigend uit te zien in zijn rol van de Asgardiaanse Dondergod. Om vervolgens zo ontzettend huge te blijven moest de uit de kluiten gewassen Aussie ook tijdens de opnames van elke Marvel-film waar hij aan meewerkte nog vijf keer per week anderhalf uur per dag trainen. Ja dat vertelt 'ie er in de bovenstaande reclamespot dan weer niet bij!