Fotograaf
Amazon Prime Video
The Tomorrow War

Amazon Prime Video's nieuwste actiespektakel The Tomorrow War krijgt nu al een sequel!

Article continues after the ad

Studio's Skydance en uiteraard Amazon Studios werken samen aan de sequel, zo onthulde Deadline. En dat nieuws komt nog geen week na de release - vrij snel dus!

The Tomorrow War 2

De scifi-tijdreisfilm met killer aliens trekt enorm veel kijkers, zo bewijst dit sequel-nieuws. Wat Deadline verder ook weet te melden: regisseur Chris McKay en schrijver Zach Dean keren terug, net als de originele cast. Waaronder natuurlijk Chris Pratt, maar ook Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge en acteereindbaas J.K. Simmons. Een van die namen zal kijkers van het eerste deel... verrassen!

Waar gaat The Tomorrow War over?

Wie nog moet kijken en nu wel benieuwd is: de film focust op Chris Pratt, die speelt een ex-soldaat die nu de kost verdient als biologieleraar. Plots komt er bezoek uit de toekomst: strijders uit 2051 komen de mensheid waarschuwen voor een aankomende oorlog met monsterlijke aliens. Chris Pratts personage is één van de vele mensen die via een soort wormhole richting 2051 reist om de gewapende strijd te voeren tegen deze buitenaardse killers. J.K. Simmons speelt Pratts vader - en die twee hebben een bijzondere relatie, to put it mildly

Ontvangst

Check hier onze recensie van The Tomorrow War en we willen je ook nog graag wijzen op onderstaande podcast-aflevering, waarin Debby de film VIJF sterren geeft op het gebied van entertainment value.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.