Chris Pratt als Star-Lord

Eindelijk weer eens wat goed MCU-nieuws! We gaan Star-Lord (Chris Pratt) terugzien in de vierde Thor-film, Love and Thunder.

Article continues after the ad

Dat onthult het altijd goed ingevoerde Variety. Het is ook wel logisch: de laatste keer dat we Thor zagen, in Avengers: Endgame, stond hij op het punt om te vertrekken samen met Star-Lord en de andere Guardians of the Galaxy.


Thor: Love and Thunder

De vierde Thor-film klinkt steeds beter. We wisten al dat Taika Waititi, die het geweldige Ragnarok regisseerde, terugkeert in zijn regisseursstoel. Daarnaast is ook al een tijdje bekend dat Jane Foster (Natalie Portman) na enige tijd afwezigheid weer terugkeert. En hoe! Ze mag meteen ook met Mjölnir gaan swingen. En, misschien wel het vetste nieuws rondom de film tot nu toe: Christian Bale speelt de slechterik.

Als de bliksem

Volgens Variety beginnen de opnames voor Thor 4 begin volgend jaar. Als er tot die tijd niets geks gebeurt - wat in deze tijden toch wel een reële optie is - verschijnt de nieuwe MCU-film ergens in februari 2022 in de bioscopen. De eerstvolgende MCU-productie die we kunnen gaan zien? Dat wordt de allereerste Disney+ serie WandaVision!