Chris Hemsworth is gecast om worstelmaniak Hulk Hogan te spelen, meldt The Hollywood Reporter! De deals met Netflix zijn bijna rond om de productie van de biopic over de worstel-legende in gang te zetten. Todd Phillips en Scott Silver zullen samen schrijven aan het script.

Article continues after the ad

Hogan is een van de grootste namen in de worstelwereld. Hij begon zijn carrière eind jaren ’70 in Florida. In de jaren ’80 was hij regelmatig op tv te zien als onderdeel van The World Wrestling Foundation. Vanaf de jaren 2000 was de aandacht minder gericht op het worstelen en meer op zijn persoonlijke leven. Zo was er een sekstape van hem gelekt, waardoor Hogan de verantwoordelijke website aanklaagde, aan het langste eind trok en miljoenen dollars kreeg. 

Focus film

De biopic zal zich minder focussen op de persoonlijke gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Het zal voornamelijk gaan over de opkomst van Hogan als worstelaar en het begin van de ‘Hulkster’ en ‘Hulkamania’

Bezig bijtje 

Chris Hemsworth is lekker op dreef in de filmwereld. Deze zomer brengt hij twee grote films uit: Avengers: Endgame en Men in Black: International. Nu gaat hij beginnen aan het Hulk-avontuur, waar zijn superheldenkwaliteiten toch nog een beetje van pas komen. Voorlopig zit de acteur dus niet stil!