Chris Hemsworth in Extraction op Netflix

Vorige maand ging Extraction in première. In deze snoeiharde actiefilm speelt Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) de rol van Tyler Rake. Deze huurling heeft als missie om de zoon van een meedogenloze drugsbaron te redden uit de handen van een rivaal. Het lekker overzichtelijke verhaaltje is een prima excuus voor een vlotte aaneenschakeling van kick-ass knokpartijen, spectaculaire stunts en adembenemende achtervolgingen. Extraction is in no-time dan ook uitgegroeid tot een van de grootste hits op Netflix. En dus neemt de hoofdrolspeler zelf even de tijd om zijn fans te bedanken op Instagram!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🙏🙏#extraction @extractionfilm @thesamhargrave @therussobrothers @netflix

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth) op


Vervolg?

Volgens Chris Hemsworth is Extraction momenteel ‘the number one film on the planet’. Daarnaast ligt de film op koers om de populairste Netflix-film aller tijden te worden. De streamingdienst gaat er vanuit dat in slechts vier weken tijd niet minder dan 90 miljoen huishoudens de actiefilm zullen zien. En daarbij is een mogelijk vervolg op Extraction natuurlijk een stuk dichterbij gekomen!
 


Corrupt

Chris Hemsworth ziet het in ieder geval wel zitten om weer een paar dozijn corrupte politieambtenaren met vroegtijdig pensioen te sturen: “Er wordt veel gepraat over een vervolg of een prequel. Ik kan alleen maar zeggen ‘wie weet?’. Maar dankzij jullie steun hebben er wel enorm veel zin in gekregen.” Kortom, het lijkt er sterk op dat Tyler binnenkort opnieuw de wapens zal oppakken!

Article continues after the ad