Nog twee maanden wachten en dan knalt dondergod Thor terug op het witte doek met Thor: Ragnarok. Excited? Check alvast een toffe achter-de-schermenvideo.

Article continues after the ad

Backstage met Chris en consorten

In de video vertellen hunkgod Chris Hemsworth, regisseur Taika Waititi en Hulk-acteur Mark Ruffalo hoe Thor: Ragnarok het qua Marvel-stramien over een compleet andere boeg gooit. Ook krijgen we een aantal vette backstage-beelden voorgeschoteld, waaronder Chris en Tom Hiddleston die elkaar met hun looks complimenteren. We weten het gasten, jullie zijn knap.  

Verhaal

In de film wordt de dondergod (zonder hamertje Mjölnir) gevangen genomen en verbannen naar een afgelegen stuk van het universum. Hij moet als de wiedeweerga terug zien te komen naar zijn thuishaven Asgard voordat de kwaadaardige Hela die vernietigt, iets wat in de Noorse volksmond bekend staat als Ragnarok.

Komedie

Waititi heeft trouwens een paar ijzersterke komedies op zijn naam staan, waaronder Hunt for the Wilderpeople en What We Do in the Shadows. Humor staat bij Thor: Ragnarok dan ook hoog in het vaandel.  

Naast Chris Hemsworth keren ook Tom Hiddelston, Mark Ruffalo en Idris Elba terug als respectievelijk Loki, Hulk en Heimdall.