Chris Hemsworth

Regisseur Taika Waititi vertelde laatst al wat over Thor: Love And Thunder. Hij liet weten dat het knotsgekke Thor: Ragnarok erg tam zou lijken vergeleken met de sequel. Chris Hemsworth, Thor Himself, heeft het script óók gelezen en is erg enthousiast.

Tegenover The Philadelphia Enquirer meldt Hemsworth dat het script van Love And Thunder “één van de beste is die ik de laatste jaren gelezen heb. Taika is helemaal losgegaan: het script is extreem vreemd, maar ook extreem goed. Als we met deze versie aan het werk gaan wordt Thor: Love And Thunder écht gestoord.”

Regisseur Taika Waititi valt op met zijn humoristische stijl, waar hij enorm veel succes mee had in Thor: Ragnarok en The Mandalorian. De scène waarin een paar scouts zich de tandjes vervelen is één van de grappigste Star Wars-gebeurtenissen ooit.

Article continues after the ad

Thor: Love And Thor gaat waarschijnlijk helemaal de ‘campy’ sciencefictionkant op. Waititi deelde al dat er ruimtehaaien in de film voorkomen. Waarom ook niet?

Thor: Love And Thunder

Naast Chris Hemsworth keert Tessa Thompson terug als Valkyrie. Natalie Portman schokte de wereld door te melden dat ze óók terugkeerde bij Marvel en Christian Bale speelt de slechterik in de film. Vin Diesel, die Groot speelt in Guardians Of The Galaxy, verwacht dat de Guardians ook een rolletje krijgen in de vierde Thor-film.

Thor: Love And Thunder verschijnt waarschijnlijk begin 2022. We moeten dus nog wel even wachten op al die gekte!