Chris Hemsworth in Extraction op Netflix

Chris Hemsworth scoorde dit voorjaar een enorme Netflix-hit met Extraction. En als we de hoofdrolspeler mogen geloven, is dat nog maar het begin!

‘Beste actiester’

Mission: Impossible, The Fast and the Furious en John Wick zijn enkele actiefranchises die al jaren lopen. En het zou zomaar kunnen dat Extraction binnenkort ook aan dit lijstje wordt toegevoegd! Dat verklapte Chris Hemsworth in zijn dankwoord bij de E! People's Choice Awards. Daar versloeg hij Margot Robbie, Will Smith en Charlize Theron in de categorie ‘beste actiester van 2020’.
 


Extraction-sequels

Het is een van de beste ervaringen op de set die ik ooit heb gehad en we gaan proberen om er nog een paar voor jullie te maken”, zo verklaarde Chris Hemsworth in zijn dankwoord. Het was al langer bekend dat Extraction verzekerd was van een vervolg, maar dit is de eerste keer dat er gesproken wordt over meerdere sequels van deze actiefilm!
 

Article continues after the ad


Snoeiharde actiekraker

In Extraction speelt Chris Hemsworth een huurling die naar Bangladesh afreist om daar de ontvoerde zoon van een drugsdealer te bevrijden. De snoeiharde actiekraker leverde een van de populairste Netflix-films uit de geschiedenis van de streamingdienst op. Helemaal verrassend is de officieuze aankondiging van de hoofdrolspeler dus ook weer niet. Hemsworth heeft een drukke periode voor de boeg; de Australische acteur keert ook terug als Dondergod in het knotsgekke Marvel-vervolg Thor: Love and Thunder!