Extraction, Chris Hemsworth, Netflix

Houd je vast! Mega-hunk Chris Hemsworth gooide vorig jaar hoge ogen in de Netflix-hit Extraction. Het leek er alleen even op dat zijn karakter Tyler Raker aan het einde van de film zijn laatste adem uitblies, maar wees gerust: niets is minder waar.

Article continues after the ad

De acteur keert namelijk gewoon terug in de tweede film, zo maakte Netflix gisteren duidelijk tijdens het veelbesproken TUDUM-event.

Sterker dan ooit

"In 2020 ontmoette de wereld een nieuwe held: Tyler Rake (Chris Hemsworth), een onverschrokken huurling op de zwarte markt die aan de dodelijkste missie van zijn carrière begint", aldus de streamingdienst bij de gisteren uitgebrachte teaser. "Maar wat verloren lijkt... kan nog steeds worden geëxtraheerd." 

Ben je benieuwd hoe? Bekijk dan snel de allereerste beelden hieronder.


Een nieuw begin

De spannende eerste teaser begint precies waar de eerste film is geëindigd: Tyler Rake stort in de rivier nadat hij in zijn nek is geschoten. Maar - zoals we net al zeiden - dit is duidelijk nog niet het einde. "Tyler, je verdrinkt niet door in de rivier te vallen", horen we Ovi Mahajan Jr. (Rudhraksh Jaiswal) zeggen, "maar door erin ondergedompeld te blijven." Rake woorden, want de actiehled van het moment pusht zichzelf naar boven en dat is enkel het begin van deel twee.

Extraction 2 keert binnenkort terug op Netflix. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Een release in 2022 ligt voor de hand.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.