Wat is een superheld zonder sidekick? In Superpower Dogs presenteert Marvel-held Chris Evans de dapperste viervoeters ter wereld!

Elite

Binnenkort verschijnt Superpower Dogs in de Amerikaanse bioscopen. De makers van deze documentaire reisden de hele wereld af op zoek naar heldhaftige honden. Zo maken we kennis met Halo, een Amerikaanse puppy die wordt opgeleid om deel uit te maken van een elite reddingsteam. Of Tipper en Tony, deze bloedhonden uit hetzelfde nest worden ingezet om bedreigde diersoorten in Afrika te beschermen. Deze week verscheen een eerste trailer voor deze bijzondere docu!

Article continues after the ad

 

Dodger

De voice-over van Superpower Dogs wordt verzorgd door niemand minder dan Chris Evans. Een prima keus, want iedereen die hem volgt op social media weet dat de acteur een hondenliefhebber in hart en nieren is. In de trailer is de ster, die onlangs afscheid nam van zijn rol als Captain America, dan ook even te zien met zijn nieuwe beste vriend.

IMAX

Superpower Dogs is speciaal gemaakt voor het IMAX-formaat en zal vanaf 15 maart te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Helaas is nog niet bekend of en wanneer de film in Nederland verschijnt. Maar mochten onze speurneuzen iets oppikken, laten we het je direct weten!