Chilling Adventures of Sabrina

Hoera! Netflix sluit 2020 af met de laatste afleveringen van het spannende Chilling Adventures of Sabrina. Benieuwd wat de tienerheks nog te wachten staat in seizoen vier? Kijk dan snel mee naar de nieuwe trailer!

Chilling Adventures of Sabrina S4-trailer

Netflix heeft zojuist de volledige trailer voor seizoen vier van Chilling Adventures of Sabrina online geknald! In het vierde (en meteen ook laatste) seizoen nemen Sabrina en de rest van de heksen het op tegen de allesbedreigende Eldrich Terrors. In de loop van de acht afleveringen zien we hoe de coven met steeds nieuwe dreigingen te maken krijgen… The Weird, The Returned, The Darkness en uiteindelijk The Void. En dan is er natuurlijk nog de kwestie van Sabrina’s vriendje… Hoe dat eruitziet, check je in de trailer hieronder:

Article continues after the ad

Releasedatum laatste seizoen

Ziet er goed uit, toch? Gelukkig hoef je niet lang meer op het slot van Chilling Adventures of Sabrina te wachten. De nieuwe afleveringen verschijnen op 31 december op Netflix. Na seizoen vier is het verhaal zoals gezegd helemaal klaar... En dat is jammer, want er lagen al plannen klaar voor een cross-over met Riverdale.

Benieuwd wat er deze maand nog meer te zien is op de streamingdienst? We zetten alles netjes voor je op een rijtje! Ook wijzen we je graag op dit toplijstje met daarin de 10 beste fantasyseries ooit gemaakt.