Deze maand gaan de opnames van de remake van Child’s Play van start. En die zal er net iets anders uitzien dan de fans gewend zijn!

Article continues after the ad

Voodoo

Deze zomer werd bekend dat er een remake van Child’s Play in de maak is. In deze horrorklassieker uit 1988 maakte de wereld voor het eerst kennis met Charles Lee Ray (Brad Dourif). Deze sadistische seriemoordenaar wordt in het begin van de film neergeschoten voor de politie. Voordat hij echter zijn laatste adem uitblaast, neemt zijn geest met behulp van een voodoovloek bezit van de speelgoedpop Chucky. En al blijkt dat deze psychopaat ook als 'Good Guy' het moorden nog niet verleerd is!

Zelfmoord

Voor fans van de reeks, die inmiddels al zeven delen telt, is dit verhaal inmiddels gesneden koek. Maar de remake van Lars Klevberg (Polaroid) gooit het over een heel andere boeg! Volgens website Comicbook.com is de nieuwe Chucky een Good Guy-pop die is geprogrammeerd om te leren… en te doden! Daarnaast zou er in de film een belangrijke rol zijn weggelegd voor een Chinese fabrieksmedewerker. Die pleegt zelfmoord nadat hij de pop heeft geherprogrammeerd. Of hij Chucky onder druk verandert in een moordenaar of wordt gedwongen, is nog niet duidelijk.

Mocht dit je als hardcore fan allemaal wat te maf in de oren klinken, de reguliere reeks met Chucky-bedenker Don Mancini gaat gewoon door. Daarnaast is er nog een televisieserie in de maak rondom de psychopop!