Deze zomer gaan Child’s Play en Toy Story 4 de concurrentie met elkaar aan. En deze maffe mash-up bewijst dat deze tegenpolen meer met elkaar gemeen hebben dan je zou denken!

Andy

Child’s Play en Toy Story zijn niet bepaald twee titels die snel in één adem met elkaar genoemd worden. Toch zijn er wat aardig overeenkomsten tussen deze filmseries. Ze draaien allebei om poppen die tot leven komen, in beide gevallen is een jongetje genaamd Andy de eigenaar van het speelgoed en… in juni verschijnt er van beide titels een gloednieuwe film in de bioscopen. Reden genoeg voor YouTube-kanaal Trailer Blend om deze filmseries eens wat dichter tot elkaar te brengen!

Article continues after the ad

 

Creepy

In deze mash-up worden klassieke scènes uit de Toy Story-serie ondersteund door de audio uit de trailer voor de remake van Child’s Play. Woody wordt hier vervangen door Chucky en dat is een aanpassing die de cowboy griezelig goed afgaat. Met zijn wijd opengesperde ogen doet Woody niet onder voor zijn grote concurrent deze zomer. Voeg daarbij een duistere voice-over en een creepy soundtrack en net als Chucky is Woody je beste vriend… tot het einde!

Child’s Play draait vanaf 20 juni in de bioscopen. Toy Story 4 gaat de week erop in première!