Tenet

Een geheimagent die de tijd kan manipuleren en opdrachten krijgt van schimmige figuren uit de toekomst… De trailer van Christopher Nolans nieuwe actiethriller Tenet is nogal out there, maar bijzonder spectaculair!

In Tenet moet een naamloze geheimagent (John David Washington) de Derde Wereldoorlog voorkomen. Dat is niet zo eenvoudig, maar gelukkig krijgt hij hulp van een organisatie die in contact staat met mensen uit de toekomst. De hoofdpersoon heeft daarnaast een bijzondere kracht: hij kan de tijd omdraaien wat zijn kans op succes (en overleven!) een stukje groter maakt.

Veel meer is er nog niet bekend over Tenet (waarschijnlijk om spoilers te voorkomen), maar Washington krijgt hulp van o.a. Michael Caine én Robert Pattinson.

Article continues after the ad

Tenet

Tenet is de langverwachte nieuwe film van regisseur Christopher Nolan (Memento, The Dark Knight Trilogy, Inception). De verwachtingen waren al hooggespannen, en dat wordt nog verhoogd door… de coronacrisis!

Dat zit zo: Tenet heeft altijd vastgehouden aan een releasedatum van 16 juli, dus bioscopen zien de film als een soort reddingsboei om het publiek terug naar de bios te krijgen. De film heeft een behoorlijk hoog budget (200 miljoen), dus er hangt nogal wat van af!

Er wordt dus met argusogen naar Tenet gekeken en eerlijk is eerlijk: de thriller ziet er fenomenaal uit!