We gaan langzaam maar zeker het nieuwe jaar in en dat betekent voor héél veel Nederlanders maar één ding: Wie is de Mol? begint weer! AVROTRS voert de hype op en deelt de gloednieuwe leader met álle kandidaten en…. De mol.
 

Article continues after the ad

Een spectaculaire scène op een of andere mega-brug, mysterieuze shots met vuur, achtervolgingen; de makers van Wie is de Mol? besmeuren hun show met een flinke scheut blockbuster! En het ziet er nog best gaaf uit ook. Kijk maar.
 

De kandidaten

Nikkie de Jager, Nielson, Merel Westrik, Robèrt van Beckhoven, Evelien de Bruijn, Sarah Chronis, Evie Hansen, Sinan Can, Jamie Trenité én Rick Paul van Mulligen komen allemaal voorbij in de kekke leader. Deze namen lekten eerder al per ongeluk uit en toen gooide AVROTROS er toch maar een officiële foto uit.
 

Hints

Superfans van WIDM, ‘molloten’, kunnen vast wel tot en met januari teren op dit filmpje. Ze maken er namelijk een kunst van om overal hints in te zien. Vaak komen ze zo tóch de mol op het spoor dus al het speurwerk levert zeker wat op. Al maakten ze vorige maand een blundertje: Najib Amhali doet natuurlijk helemaal niet mee
 

Wie is de Mol? speelt zich dit jaar af in Colombia en barst vanaf 5 januari weer elke zaterdag los op NPO 1!