Johan Nijenhuis, regisseur van onder andere Verliefd op Ibiza, brengt ons nu: Verliefd op Cuba! Jan Kooijman en Susan Visser spelen de hoofdrollen in de nieuwe romcom die begin 2019 uitkomt.

Article continues after the ad

In de film krijgt Loes, gespeeld door Susan Visser, een telefoontje van haar dochter die in Cuba gaat trouwen. Dit vindt zij geen goed plan. Loes wil haar dochter tegenhouden en besluit daarom om naar Cuba te gaan mét haar ex-man en zijn nieuwe vriendin.

 

Johan Nijenhuis

Na films in Spanje en Italië kiest Johan voor de Caraïben. In mei kreeg hij toestemming om daar te filmen. Hij is de eerste Nederlander die dat op het tropisch eiland doet.

Juan Kooijman

Als Loes aankomt in Cuba haalt de sexy Juan, gespeeld door Jan Kooijman, haar op. Hoe langer Loes in Cuba is, hoe leuker ze het gaat vinden. Daar heeft Juan ook wel wat mee te maken. Uiteindelijk wordt Loes, je raadt het niet, verliefd op Cuba.

Romcom

We moeten helaas nog een aantal maanden wachten op de film. Gelukkig draait er nu een andere Nederlandse romcom in de bios: Zwaar Verliefd met Jim Bakkum en Barbara Sloesen.

Verboden Scènes

Johan moet nog wel even terug naar Ibiza. De cast is op verschillende plaatsen op het Spaanse eiland bezig met het filmen van 'verboden' scènes. Ibiza is omgetoverd tot Cuba aangezien ze daar een parodie op de communistische leider Castro niet mochten filmen. 

 

Verliefd op Cuba is vanaf 14 februari 2019 te zien in de bioscoop.