Nadège in Chateau Meiland

Huishoudster Nadège Coffinet, bekend van Chateau Meiland, wil dat men nu stopt met geld overmaken. Volgens haar mag de inzamelingsactie, die Nadège moet helpen in haar zoektocht naar een nieuwe woning, nu wel ophouden.

Article continues after the ad

Dat zegt de Française in een interview met Shownieuws. Het originele plan voor de doneeractie: geld inzamelen zodat Nadège het kasteel van de Meilandjes kan overkopen wanneer de fam weer naar Nederland terugverhuist. Dat bleek al snel te hoog gegrepen. En ook Nadège zelf wilde absoluut geen heel kasteel overnemen

Doneeractie

De focus verlegde zich dus tot een 'normale' woning. Nadège wil namelijk al langer verhuizen en dit geld zou haar natuurlijk enorm steunen. "Het is heel aardig van iedereen die in Nederland heeft gedoneerd. Heel erg aardig, ik wil ze enorm bedanken", geeft ze nu aan. Toch is het nu genoeg geweest. "Ik denk dat het voldoende is", reageert ze op het huidige bedrag dat is opgehaald. "Ik vind dat men de donaties moet stoppen."

Un Château/huisje/wat zij wil pour Nadège Het idee: alle fans/kijkers van Château Meiland doneren € 1,00 et voilà: €...

Geplaatst door Astrid Veenstra-Knollenburg op Vrijdag 1 mei 2020


Hoeveel euro?

De teller staat nu op ruim €2.500, gaf initiatiefneemster Astrid gisteren aan. Het einde van de doneeractie lijkt hiermee in zicht. "UPDATE: Het saldo is toegenomen naar € 2.530,50. Als er de komende dagen geen toename is plaats ik geen update om 18:00 uur, tenzij iemand daar ernstige bezwaren tegen heeft. Als er 10 dagen achter elkaar geen toename is beëindig ik deze actie en ga ik het overmaken naar Nadège."


Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Of kijk vooruit via KIJK.nl.