Nadège en familie in Chateau Meiland

Huishoudster Nadège uit SBS6-hit Chateau Meiland is vorige week (voorgoed) het kasteel 'uitgebonjourd' omdat er vanwege de coronacrisis geen werk meer voor haar is. De Française is not amused en hangt in een nieuw interview nog meer vuile was buiten over de Meilandjes.

Article continues after the ad

"In tegenstelling tot wat er gezegd wordt, heeft de familie geen enkel gevoel”, zo schreef Nadège eerder in een (inmiddels verwijderd) Facebook-bericht. Erica Meiland heeft - net als Martien, overigens - al gezegd dat er simpelweg geen werk meer is en dat ze nog gewoon krijgt doorbetaald tot haar contract afloopt. Het moddergooien gaat echter door: Nadège gaf een interview aan Weekend en haalt haar voorganger Caroline er zelfs bij!


'Caroline ontslagen'

'Huisvriendin' Caroline nam in het tweede seizoen van Chateau Meiland op emotionele wijze afscheid van het gezin. De werkdruk op het kasteel werd haar allemaal te veel. Ze gingen als vrienden uit elkaar, maar dat trekt Nadège nu in twijfel. "Ze hebben haar ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Waarom zij precies weg moest, weet ik niet."

'Nep-familie'

Ook de volgende uithaal in de richting van Martien, Erica en Maxime staat alweer klaar. "Ze doen alles om op tv te laten zien dat ze heel aardig zijn. Dit zijn mensen die bekend willen staan om hun vriendelijkheid, terwijl ze veel dingen uitsluitend doen voor ’t succes van de tv-serie." Nadège denkt dat de familie haar enkel dáárom meenam op vakantie naar Tenerife (te zien in seizoen 3). "Als er geen opnames zijn, gedragen ze zich anders." De familie heeft nog niet gereageerd op deze nieuwe pittige uitspraken, al is het natuurlijk maar de vraag of ze dat opnieuw gaan doen. "Ze spelen mooie komedie voor de camera, maar daarachter is het anders. Ik hield van Martien, maar hij heeft me erg teleurgesteld", besluit Nadège.