Source
SBS6

De boze ex-huishoudster van Chateau Meiland, Nadège, richt haar pijlen niet alleen op de Meilandjes zelf, maar stuurt ze nu ook richting... Carlo Boszhard?!

Article continues after the ad

"In tegenstelling tot wat er gezegd wordt, heeft de familie geen enkel gevoel”, schreef Nadège eerder in een (inmiddels verwijderd) Facebook-bericht. Ze hoefde niet meer naar het Chateau te komen omdat er door de coronacrisis geen werk meer voor haar is, maar het vertrek en het slechtnieuwsgesprek kwetsten haar diep. Erica Meiland heeft - net als een geschokte Martien, overigens - al gezegd dat ze balen van Nadège's uitspraken: die zijn 'gewoon gelul'.

Carlo Boszhard

Gisteren ging het moddergooien nog even door toen Nadège in weekblad Weekend een emotioneel interview gaf. Ze haalde zelfs een oude Meiland-koe uit de sloot: haar voorganger, huisvriendin Caroline, die vanwege oververmoeidheid uit het Chateau vertrok. De Française claimt nu dat Martien haar ontsloeg! En net nu je denkt dat je dan álles hebt gehad, haalt ze niemand minder dan Carlo Boszhard erbij!

Imitatie

De Nadège-persiflage uit het afgelopen TV Kantine-seizoen kan echt niet, geeft ze nu aan in Weekend. "Ik vind dat niet leuk. Ik word er niet verdrietig van, maar boos." Ze overweegt zelfs om een officiële klacht neer te leggen bij RTL. "Hij mag dat helemaal niet." Oh ja: in een Shownieuws-interview van eerder dit jaar, hierboven te zien, lijkt Nadège nog helemaal geen moeite te hebben met de imitatie.