Nederland is helemaal in de ban van de Meilandjes. Maar de prettig gestoorde familie krijgt nu concurrentie uit onverwachtse hoek!

Voetsporen

Dit jaar veroverde de familie Meiland de Nederlandse televisiewereld. Hun realityserie Chateau Meiland trekt iedere week een miljoenenpubliek, Martien schnabbelt lekker bij in programma’s als Ranking the Stars en Cash or Trash, en onlangs ging de familie er nog vandoor met de Gouden Televizier-Ring. Een ander spraakmakend stel uit Ik Vertrek kan nu niet kan wachten om in de voetsporen van de Meilandjes te treden!

Article continues after the ad

 

Stopwoordje

Volgens Wilfred Genee zijn Hans en Karin de volgende oud-deelnemers van Ik Vertrek die hun eigen realityserie krijgen. Dit koppel verruilde Nederland voor Bonaire om daar een minigolfbaan te openen. Door hun gedeelde stopwoordje stonden zij al snel bekend als de Scheetjes. Toen Genee Hans telefonisch feliciteerde in zijn programma Veronica Inside, stamelde hij: “Hoe weet je dat?”

Spin-off

Uiteindelijk moest Hans toegeven dat er inderdaad plannen waren voor een nieuwe realityserie rondom de Scheetjes. Het is nog niet bekend wie deze spin-off gaat uitzenden, maar Hans’ voorkeur gaat uit naar AVROTROS. En aangezien deze omroep nu iedere week tandenknarsend moet toezien hoe SBS alle credits krijgt voor het succes van de Meilandjes, zullen ze wel gek zijn om deze kans te laten schieten!